diumenge, 18 de desembre del 2011

CRÒNICA DE LA MARATÓ

Aquest passat dissabte 17 de desembre, varem fer la I ra. Marató de Shiatsu, Acupuntura i Coaching de l'Espai Virtut. Personalment vaig començar la jornada una mica nerviós, però mica en mica vaig anar entrant en situació, i vaig acabar disfrutant molt de l'experiència. Fer un shiatsu a una persona diferent cada mitja hora i durant 4 hores, és una experiència molt xula, on no tens gaire temps per dispersar-te, i la limitació de temps t'obliga a estar molt present. Així que la Marató va anar avançant vaig fer alguns shiatsus molt potents, en què tenia ganes de continuar i fer un shiatsu complert, però aquest era la permisa de la marató, mitja hora per persona.

En acabar, acomiadar-me dels darrers participants, recollir el local, i cap a dinar amb la troupe de l'Espai. Menú: Wok de fideus d'arròs, tonyina amb salsa de soja i una copeta de negra garnatxa. De postres browning de xocolata, amanida amb una divertida tertúlia entre els companys tot repassant les anècdotes de la jornada, i aportant noves idees per a la propera Marató que segur que repetirem.

Res més, moltes gràcies a tots els que hi vareu participar, i als que no, dir-vos que estigueu al cas per a la propera....salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada